Avui he perdut el rellotge, però he guanyat el temps.

Aquests darrers dies de calor esgotadora hem agafat, na Catalina i jo, la mediterrània costum d’anar a la platja a mitjan matí, quan el treball de naturalista de camp ja és quasi del tot improductiu.

A les 10 encara puc aguantar el sol sobre la meva calba i, a la vegada, no hi ha massa persones a la costa pel que podem triar el lloc que més ens agrada . La mar ha estat transparent i plana cada dia, i anar amb les ulleres de bussejar pels voltants dels pradells de posidònia ens ha ofert una activitat altament relaxant i confortable.

Avui hem anat fins a s’illot de La Victòria, i devers les 12 ( ben fresquets i tranquils) hem arribat fins a l’ermita i el restaurant.

La PAU i la FRESCA eren tan a tocar que hem quedat allà, a dinar d’un arròs negre de sípia que ha estat exquisit.

La vista (malgrat la calitja) era esplèndida i tot era com aquell record cristal·lí de quan érem petits: olor forta a pi i a llentiscle, trencapinyons i pagofigos cantant, una àguila peixatera en vol, alguns falcons marins…

Ja a casa, devers les 5, me’n he temut que en alguna part o banda m’he deixat el rellotge. No m’ha importat ni gens ni mica perquè cada vegada que en la meva vida hi ha hagut un canvi vital, s’ha romput, he perdut o he canviat de rellotge.

Arriben temps de canvis a molts de nivells. Els noto, els sento, els toco… i (com a mostra tangible) he perdut el rellotge.

Però no he perdut els temps. L’he guanyat com feia molt de temps que no gaudia dels llargs minuts d’un meravellós migdia.

cuenta_reloj_arena

Un pensamiento en “Avui he perdut el rellotge, però he guanyat el temps.

Deja un comentario